Villanovense – Barcelona

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Villanovense har jag nollkoll på ska erkännas, men klubben står inför den största utmaningen på mycket länge. Den lilla klubben från de västra delarna av Spanien har aldrig tidigare varit högre upp i ligasystemet än där man befinner för tillfället, den spanska tredjeligan, eller Segunda B som den heter. Här placerar sig laget på en mittenposition bland b-lag till bland annat Granada, Betis och Sevilla. Vi har även Cadiz och Murcia i samma grupp som inte alls är några skitlag, då jag sett dem spela de senaste säsongerna. Hemmaplan har varit nyckeln till poäng för Villanovense hittills denna säsong då laget plockat 10 av sina 13 poäng hemma på Romero Cuerda. En förlust i hemmapremiären, sedan har det blivit tre vinster och ett oavgjort resultat på hemmaplan. Så det är inget skitlag Barcelona möter här, och vi kan räkna med en fullpackad stadion som lär ge hemmaspelarna lite extra energi.

Barcelona besegrade Eibar (3-1) på hemmaplan i helgens ligamatch och med tanke på att det var bortamatch mot BATE (2-0) veckan innan så väljer Luis Enrique att vila ett helt koppel av nyckelspelare här. Rafinha, Iniesta, Messi, Sergi Roberto, Bravo, Piqué, Mascherano, Busquets, Neymar och Luis Suárez stannar alla hemma. Endast en 16-manna trupp reser och bland dessa hittar vi flera namn från b-laget. Visst finns det fortfarande nog med kvalité hos Barcelona för att vinna detta, men jag tror inte det blir med några större siffror. Luis Enrique är nog mer än nöjd med ett kryss här, då det alltidgår att rädda upp misstag på hemmaplan i returen. Det blir lite av ett b-lag för Barcelona, och katalanernas b-lag spelar i just Segunda B, så det är nog inget som skrämmer slag på hemmalaget.

  • Match: Villanovense – Barcelona
  • Spel: Villanovense (+3)
  • Odds: 2,20 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 20:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar