Lazio – Milan

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

På hemmaplan känner vi Lazio som ett av seriens absolut starkaste lag – på bortaplan är man däremot klart mer anonyma. CL och serien inräknad har man vunnit åtta matcher i följd på Stadio Olimpico. Nu senast, borta mot Atalanta, kammade man noll efter 1-2. Formkurvan pekar uppåt för Milan; två raka uddamålsvinster mot nämnda Sassuolo respektive Chievo har lösts. På bortaplan är resultatfacit 1-1-3 och det är förstås illavarslande när man möter ett så pass hemmastarkt Lazio…

Det är mycket på spel – en stormatch. Brukar också smälla till när dessa två ryker ihop. Förra matchen bjöd på fem ostskivor och en tomat- och den dessförinnan sju gula och ett rött. 5,5 är linan på och den har passerats i de flesta av de senaste inbördesmötena. Huvuddomaren här är Antonio Damato – en passande för oss som hoppas på kortfest. Antalet i hans senaste dömda är: 9, 7, 8, 3, och 8 stycken.

Jag spelar Över 5,5 kort.

  • Match: Lazio – Milan
  • Spel: Över 5,5 kort
  • Odds: 1.95 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 13.00, 31/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar