Vallentuna – Arlanda

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Det skiljer endast fem poäng mellan lagen i tabellen. Vallentuna placerar sig på åttondeplatsen och har ett lag som på pappret ska vara klart bättre än Arlanda som tillfälligt placerar sig på näst sista platsen. Jag tycker också att man har åskådliggjort detta under säsongen då man besegrat och spelat jämnt mot flertalet av topplagen. Det känns kanske lite som man slarvat bort väldigt många poäng för tittar man på pappret så borde man allt kunnat ta lite fler poäng än vad man gjort. Nu har man även plockat in en gammal rutinerad spelare på backplatsen, Mattias Nilsson som har meriter från allsvenskan.Vallentuna vann mötet i Arlanda med 7-3.

Arlanda är ett av seriens sämsta lag utan tvekan, men kan sprattla till ibland. Botten på den här serien är inte bra och det skiljer en hel del om man jämför med topplagen. Nu är inte Vallentuna ett topplag på något sätt, men fortfarande klart mycket starkare än Wings. Arlanda är dessutom väldigt mycket bättre på hemmaplan än vad man är på resande fot. Inte för att Vallentuna borta är någon lång resa, utan mer för att man förmodligen är mer trygga på hemmaplan som de flesta lag är.

Jag spelar raka ettan till 1,70 @ bet365.

  • Match: Vallentuna – Arlanda
  • Spel: Vallentuna (1)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 16:00, 15/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar