Leicester – Man City

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Leicester hade tillräckliga svårigheter i bortamötet med Liverpool som därmed resulterade i en rättvis förlust med 1-0 och innebär säsongens andra nederlag för ”The Foxes”. Leicester har inte levt på något effektivt försvarsspel så här långt, noterbart är att man endast har lyckats hålla nollan intakt vid 3 (av 18) tillfällen, där man snarare har lyfts av ett vägvinnande anfallsspel där man har följt sin spelidé från start. Man har varit oerhört skickligt på att ställa om spelet från den egna planhalvan för att sedan sätta den på djupet.

Manchester Citys framfart har stannat av de senaste veckorna där prestationerna har varit väldigt ojämna, om än även på Etihad Stadium så framförallt på bortaplan där det är noterbart att man har gått 5 ligamatcher i följd utan en seger. Man kommer dock från en vinst mot ett svagt Sunderland som besegrades utan att vara någon större värdemätare. Ganska anmärkningsvärt är hur pass markant man har gått ner sig i sitt försvarsspel de senaste månaderna. Det började fallera en aning när kaptenen tvingades utgå med en gammal vadskada, och när han väl återvände i helgen så gick han sönder omgående. Man har nu endast lyckats hålla nollan intakt vid ett tillfälle över de 13 senaste tävlingsmatcherna som har spelats.

Överspelet på minst 3 gjorda mål i matchen spelas med en insats över medel.

  • Match: Leicester – Manchester City
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,65 @ Nordicbet
  • Units: 4/5
  • Spelstopp: 20.45 29/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar