West Ham – Man City

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

West Ham kommer visserligen från en bortaförlust mot Newcastle, men trenden och formen är förhållandevis positiv att jämföra med en tyngre period månaderna innan årsskiftet. En period där man inte lyckades plocka en fullpoängare över 8 ligamatcher i följd, där man även nollades i hälften av dessa matcher, men 3 raka segrar precis innan och efter årsskiftet har lyft Hammers tillbaka till vinnarspåret och man har alltjämt väldigt god häng på det absoluta toppskiktet och en plats till Europa. Man har fått igång målproduktionen på nytt. Hammers har bland annat gjort minst två mål mot Arsenal (borta), Liverpool (i båda mötena), Chelsea samt City i det första ligamötet

Manchester City sitter nu inne på en fullt respektabel poängskörd på slutet och man är alltjämt med i tätstriden och kampen om ligatiteln. Även försvarsspelet har varit mer intakt på slutet och räknar man in en cupmatch så har man nu faktiskt lyckats hålla nollan i 3 tävlingsmatcher i följd – vilket har varit något man har haft otroligt svårt för i lagkaptenen Vincent Kompanys frånvaro i mittförsvaret. Innan det hade man endast lyckats hålla nollan intakt i 3 av de 25 föregående tävlingsmatcherna, vilket är direkt anmärkningsvärt och bidragande till de sviktande resultaten. Bortalaget kommer, utöver Vincent Kompanys frånvaro, även till spel utan Aleksandar Kolarov .

West Ham att göra mål innan 70 minuten spelas till 1,83 @bet365.

  • Match: West Ham – Manchester City
  • Spel: West Ham mål före matchminut 70:00
  • Odds: 1,83 @ Bet365
  • Units: 4/5
  • Spelstopp: 18.30 23/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar