Real Madrid – Man City

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Madrid har hittat storformen i slutet av säsongen och är säkerligen nöjda med ett oavgjort resultat från första mötet även fast ett bortamål väger väldigt tungt. Laget spelar inte som bäst på bortamatcher och utan Ronaldo så tror jag helt klart att man köper det resultatet. Ronaldo är tillbaka och Real Madrid på hemmaplan brukar innebära ett väldigt offensivt spel. Kikar vi till de fyra senaste ligamatcherna på hemmaplan så har laget gjort hela 18 mål framåt.

Manchester City är nog väldigt nöjda med resultatet i första mötet också även fast man ställs inför en mycket svår uppgift här. Vi får inte glömma bort att ett bortamål väger otroligt tungt och sätter press på Real Madrid att göra minst två mål framåt. Inga smickrande siffror mot Southampton i förra ligamatchen där det blev förlust med 4-2 på bortaplan, men den förlusten ska vi inte dra några växlar på. City valde att vila alla nyckelspelare i den matchen för att vara pigga och fräscha här. Jag förväntar mig ett kontringsspelande bortalag i den här matchen.

Jag spelar på över 2,5 mål i matchen till 1,75 @ Unibet.

  • Match: Real Madrid – Man City
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,75 @ unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar