Valencia – Sociedad

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Valencia har definitivt underpresterat den här säsongen. Laget placerar sig på en 11:e platsen i Primera Division och har ingen möjlighet att plocka en europaplats. Nu återstår endast en match av säsongen och eftersom den utspelar sig hemma på Mestalla så tror jag att Valencia vill bjuda hemmapubliken på show idag och avsluta säsongen snyggt. Valencia har nog försökt göra detta på slutet, då man varit inblandade i en hel del målkalas. Kikar vi till de fem senaste matcherna för Valencia så har tre matcher gått över 3 mål, en under 3 mål och en match har stannat på exakt 3 mål.

Real Sociedad gjorde en del intressanta nyförvärv inför säsongen och hade nog hoppats på att kunna utmana lite mer om europaplatserna. Nu har man sju poäng upp till Sevilla och det innebär att man reser till Mestalla utan någonting att spela för, förutom en bra placering då. Laget kommer närmast från en vinst hemma mot Rayo Vallecano (2-1) men trots siffrorna så släppte baskerna till otroligt många chanser och borde kanske fått nöja sig med en poäng. Precis som hos Valencia så saknas många viktiga försvarsspelare

Med defensiva avbräck, så tror jag därför på ett målkalas. Över 3 mål (AH) spelas till 2,00 @ bet365.

  • Match: Valencia – Sociedad
  • Spel: Över 3 mål (asian)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar