Levante – UCAM Murcia

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Levante är kvalificerade för spel i Primera Division nästa säsong. Förväntningarna är stora inför vad som komma skall i förstadivisionen och annat kan det knappast vara efter den enorma succén, dominansen. Ner till tvåan Girona har man hela 12 pinnar. Statistiken hemma på Estadi Ciutat de Valencia är mycket imponerande, 16 vinster och tre kryss. Levante lär rotera i laget, men man kommer knappast ställa upp med något juniorlag. Motivationen är kanske större bland spelarna med lite speltid.

Murcia hittas på fjortondeplatsen i tabellen. När tre matcher av serien återstår är avståndet till de som åker neråt i seriesystemet, hyfsat bekvämt, på fem pinnar och fyra konkurrenter hittas emellan. Formen är fin för Murcia och de har levererat urstarkt när nivån på motståndet höjs, men det här är seriens tuffaste bortamatch och då kan det bli svårt att räcka till.

Jag spelar på raka ettan till 2,20 @ betway.

  • Match: Levante – UCAM Murcia
  • Spel: Levante (1)
  • Odds: 2,20 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 26/5

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!