Sevilla – Real Betis

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sevilla innehar femteplatsen i Primera Division. Laget kommer behöva trappa upp ett par snäpp, om de ska utmana om Champions League-platserna. Hemmalagets tre matcher före uppehållet renderade i en poäng. Därmed har stor mark tappats. Tillbaka på vinnarspåret kom de dock senast. Cádiz besegrades borta med 2-0 när en till stora delar halvdan startelva presenterades i cupen. Såklart stärkande för dem.

Real Betis öppnade spelåret på ett exemplariskt vis, men har också tappat stilen med tiden. En vinst på de nio senaste matcherna är ett typexempel på det. Under den perioden trillade man ur spanska cupen, mot just Cádiz. De har sakta men säkert dippat i tabellen och varit helt ur form. En vinst på nio matcher samt fyra förluster på de fem senaste matcherna. Sist föll de med 0-2 hemma mot Athletic Bilbao.

Jag spelar på Sevilla -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,89 @ ComeOn.

  • Match: Sevilla – Real Betis
  • Speltips: Sevilla -1,0 mål (AH)
  • Odds: 1,89 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 6/1

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar