Barcelona – Valencia

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Barcelonas senaste match borta mot Roma blev en stor käftsmäll. Det som kändes som en på förhand säkrad plats i Champions League-semifinalen, slutade med 3-0 till Roma, vilket innebar avancemang för dem på grund av fler bortamål. Mycket av Barcas storhet har tidigare legat i den omedelbara förmågan att alltid revanschera sig efter svaga insatser. Dock inte särkilt trovärdigt att Barcelona imponerar här.

Valencia har mer att kämpa för i skrivande stund. Med sju matcher kvar av säsongen har gästerna en poäng till godo på fjärdeplacerade Real Madrid, men bara tre poäng upp till andraplatsen och Atletico Madrid. En bortavinst på Camp Nou hade med andra ord tätat till racet om en andraplats. Valencia borde ha goda möjligheter att kunna störa ett lätt stukat Barcelona. Formen är väldigt god för tillfället.

Jag spelar på Valencia +1,75 (Asian Handicap) till 1,81 @ Unibet.

  • Match: Barcelona – Valencia
  • Speltips: Valencia +1,75 (AH)
  • Odds: 1,81 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 14/4, 16:15

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar