Real Madrid – Bayern

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Madrid sitter i förarsätet inför returmötet i semifinalen mot Bayern München. Spanjorerna kunde bortaslå tyskarna med 2-1 efter ännu en stark avslutning med ett starkt omställningspel i andra halvlek. Därmed dundrar klubben på mot tredje raka finalen i Champions League. Inför returmötet har laget ett par tunga avbräck, Isco och Daniel Carvajal. Mittbackarna Nacho och Raphael Varane är osäkra kort.

Bayern München har pressen på sina axlar inför returmötet och nu måste laget alltså göra två mål för att vända på steken. Är det något lag i världen som klarar det är det förmodligen det tyska mästarlaget. Denna möjlighet stärks inte minst av att hemmalaget haft en svag defensiv säsong och att spanjorerna nu ser svagare bakåt ut än på flera säsonger. För att avancera krävs en rivstart från gästerna.

Jag spelar på över 1,5 mål (första halvlek) till 2,20 @ Ladbrokes.

  • Match: Real Madrid – Bayern 
  • Speltips: Över 1,5 mål (FH)
  • Odds: 2,20 @ Ladbrokes
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 1/5, 20:45

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar