Atletico Madrid – Arsenal

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Atletico Madrid har goda möjligheter att plocka hem finalplatsen i Europa League inför returmatchen på Wanda Metropolitano. Rojiblancos prestation på Emirates Stadium var emellertid inte särskilt stark. ”Gunners” styrde och ställde i matchen. De hade förvisso en man mer på planen under större delen av matchen. Atletico bör vara det bättre laget här. Klubben håller en helt annan nivå än deras gäster.

Arsenals dominans i första mötet var nästan slående stor även med hänsyn till den tidiga utvisningen, men i och med den totala bristen på effektivitet och kryssresultatet är det klar fördel för Atlético Madrid nu. Det som också är lite problematiskt för Arsenal är att gästerna måste vara den påtryckande parten av matchen som resultatet ser ut från start mot ett mycket kontringsskickligt motstånd och hemmalag.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ William Hill.

  • Match: Atletico Madrid – Arsenal
  • Speltips: Atletico (1)
  • Odds: 1,75 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 3/5, 21:05

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar