Örebro – Elfsborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örebros säsongsinledning har varit ett utropstecken. På slutet blev det visserligen tre poängtapp på de fyra sista ligamatcherna, men sammanfattningsvis har tiden efter Alexander Axén varit positiv. Örebros ledning har en uttalad ambition om att etablera sig som ett topplag i Allsvenskan, med Europa som en tydlig målsättning. Hemmalaget har tagit rätt riktning under våren och framtiden ser såklart lovande ut.

Elfsborg hade en väldigt tung inledning på säsongen och den nya huvudtränaren Jimmy Thelin har varit starkt ifrågasatt. Nu har han haft ett helt VM-uppehåll på sig att sätta en tydligare prägel på spelsättet, någonting som behöver bära frukt omgående. Samtidigt är känslan att det Elfsborg presterade under våren bara var en bråkdel av den potential som finns i truppen. Går inte blunda lagets klasspelare.

Jag spelar på Örebro Draw No Bet till 1,70 @ William Hill.

  • Match: Örebro – Elfsborg
  • Spel: Örebro DnB
  • Odds: 1,70 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 8/7

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar