Djurgården – Sundsvall

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Djurgården är kanske ligans formstarkaste för tillfället. Idag borde emellertid flera andra faktorer spela stor roll. Denna matchen har nämligen hamnat mellan första och andra mötet mot Mariupol i Europa League-kvalet. Veckans möte i Stockholm, slutade 1-1 trots enormt spel- och chansövertag. Onekligen var det ändå en match som tärt på krafterna, med det täta spelschemat som Djurgården har.

Sundsvall har bara fokus på en sak och och det är såklart ligaspelet. Formen är bra, laget spelade mot AIK för ett par veckor sedan och stod för en av årets bästa prestationer, men föll dock med 0-1 efter ett sent baklängesmål och nu senast hittade man tillbaka med en 2-0-vinst borta över Kalmar. Med fokus på annat håll i DIF och ett formstarkt Sundsvall som stått för två topprestationer, bäddar detta för skräll.

Jag spelar på Sundsvall X2 (dubbelchans) till 2,80 @ betsson.

  • Match: Djurgården – Sundsvall
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 2,80 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 29/7

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!