Halmstad – Degerfors

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Halmstad fortsätter jaga topplaceringarna för att kunna ta steget till Allsvenskan. I skrivande stund har hallänningarna plockat 28 pinnar och hittas på tredjeplatsen i tabellen. Under gårdagens möte mellan sjuan Örgryte och fyran Eskilstuna, skrevs matchen till 0-0, vilket såklart var ett bra resultat för hemmalaget som därmed har samma antal poäng Eskilstuna med en match mindre spelad.

Degerfors återfinns i mitten av tabellen, närmare bestämt på åttondeplatsen i Superettan. Halmstad är starka hemma och har vunnit fyra och kryssat en på deras fem senaste hemmamatcher. Degerfors har haft det svårt mot topplagen och plockar sina poäng mestadels mot de något sämre lagen. Halmstad har ett ypperligt tillfälle att dra ifrån Eskilstunda med tanke på lagets poängtapp i senaste matchen.

Jag spelar på raka ettan till 1,96 @ NordicBet.

  • Match: Halmstad – Degerfors
  • Spel: Halmstad (1)
  • Odds: 1,96 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 31/7

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar