Donetsk – Hoffenheim

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Shaktar Donetsk form är strålande för närvarande med sju segrar på åtta matcher. Det går verkligen inte blunda för att den ukrainska storklubben återigen ser farliga ut inför Champions League-spel. Efter utvisningen i sista matchen förra säsongen, är Ivan Ordets avstängd, såklart en försvagning. Dentinho och Olarenwaju Kayode är samtidigt osäkra till spel på grund av den fysiska formen.

Hoffenheim har två förluster på säsongens tre första matcher i Bundesliga. Det är också så att lagets säsongsinledning med bara fyra tävlingsmatcher med en rätt avslagen cupmatch inräknad, gör klubben inte fullt lika varma i kläderna. Gästernas skadelista är också oroväckande både vad gäller antalet och vilka spelare som inte kommer till spel. Lukas Rupp, Nadiem Amiri och Dennis Geiger missar matchen.

Jag spelar på Donetsk -0,25 mål (Asian Handicap) till 1,70 @ ComeOn.

  • Match: Donetsk – Hoffenheim
  • Spel: Donetsk -0,25 (AH) 
  • Odds: 1,70 @ ComeOn
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:55, 19/9

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!