Tottenham – Barcelona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tottenham inledde Champions League-gruppspelet med bortatorsk mot Inter, 2-1. En eventuell förlust i dagens CL-möte skulle innebära en brant uppförsbacke inför resterande matcher. Slutspel är målet. Formkurvan pekar uppåt för ”Spurs”. Laget har haft lite enklare matcher som Huddersfield och Brighton de senaste veckorna och det hoppas man ska ge kraft att ställa till det mot ett något bättre motstånd.

Barcelona är såklart en av de stora favoriterna till Champions League-titeln. Laget kliver in till den här matchen med dunkel form. Faktum är att de inte vunnit på tre matcher efter varandra, alla i seriespelet mot Girona, Leganés samt Athletic Bilbao. Observera också att två av dessa spelats på hemmaplan. I senaste matchen i CL-gruppspelet visade laget emellertid vilka kvalitéer de besitter (4-0 mot PSV).

Jag spelar på raka tvåan till 2,02 @ expekt.

  • Match: Tottenham – Barcelona
  • Spel: Barcelona (2)
  • Odds: 2,02 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 3/10

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar