Qarabag – Arsenal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Qarabag är topplaget hemma i Azerbadjan. Klubben brukar spela ute i Europa och mäta krafterna mot världseliten, men räcker sällan till. Inte heller i premiären mot Sporting lyckades man överraska. Laget förlorade bortamötet med 2-0. Det var ett helt rättvisande utifrån hur matchen utvecklades, trots att Sporting avgjorde sent. Positivt för hemmalaget är att de har endast Dani Quintana otillgänglig.

Arsenal inledde premiären mot Vorskla som slutade i en 4-2-vinst på Emirates Stadium. Fokus tappades mot slutet av matchen utan att laget vara nära att tappa det hela. Relativt stabilt ändå. Europa League är av flera anledningar en viktig turnering. Detta eftersom en vinst där leder till Champions League året efter. Saknas flertalet spelare i truppen och det lär också roteras en del. Detta ska man dock vinna.

Jag spelar på Arsenal -1,0 mål till 1,80 @ bet365.

  • Match: Qarabag – Arsenal
  • Spel: Arsenal -1,0 (AH)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 18:55, 3/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar