Barcelona – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Barcelona inledde ligaspelet i Primera Division, lite halvknackigt. De verkar dock ha hittat formen igen. Senast vann Barcelona mot Inter med 2-0 i Champions League. Förra veckan besegrades den dåvarande ettan Sevilla med 4-2 och man är numera ligaledare, om än med flera konkurrenter precis bakom. Barca har deras Messi på skadelistan, klart avbräck. Dessutom saknar hemmalaget Vermaelen och Umtiti.

Real Madrids form är hemsk. Nu må de, med knappa 2-1, ha vunnit över tjeckiska Viktoria Plzen senast i Champions League. Innan dess hade laget dock fem vinstfria matcher uppradade, varav fyra förlorats och i dessa blev det så lite som ett mål framåt. Spelare som Karim Benzema och Gareth Bale i all ära, men som Cristiano Ronaldo saknas hos marängerna. Lagets niondeplats talar sitt tydliga språk.

Jag spelar på raka ettan till 1,96 @ betsson.

  • Match: Barcelona – Real Madrid
  • Spel: Barcelona (1)
  • Odds: 1,96 @ betsson
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 16:15, 28/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar