Levante – Barcelona

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Levante hittas på sjätteplatsen i Primera Division. Granotes har varit överraskande svåra att besegra på sistone, även om det kanske blivit osunt med kryss. Av de nio senaste matcherna, är en match förlorad. Trots hemmalagets målrika matcher på sistone, bode dem kanske spela tillbakalutat, avvaktande och rentav defensivt här. Denna tillställning lär handla om defensiven snarare än offensiven.

Barcelona är numer serieledare igen efter dess perioder med problem under spelåret, liksom de andra storlagen har haft i Spanien. Såväl Sevilla som Atlético Madrid är emellertid bara tre poäng bakom och även Real Madrid, där formen nu verkar hittad, har fått visst känn. Det är relativt få matcher som laget vunnit med förkrossande siffror under året och på sistone har försvarsspelet förbättrats markant.

Jag spelar på under 4,0 mål (Asian Handicap) till 1,82 @ William Hill.

  • Match: Levante – Barcelona
  • Speltips: Under 4,0 (AH)
  • Odds: 1,82 @ William Hill
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 16/12

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar