Barcelona – Levante

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Barcelona återvänder till Camp Nou med supportrarnas missnöje. Nu väntar nästa match, där klubben givetvis borde plocka trepoängaren. Hemmalaget var favoriter mot Cadiz och Granada, att vinna enkelt, men där klubben misslyckats, och endast lyckats kryssa. Klubben är ostabil och hittas i en tung sits utan någon lösning. Man återfinns på åttondeplatsen i ligaspelet för tillfället, efter fem spelade omgångar.

Levante åker till storstaden för att möta laget allt fokus ligger på. Det är med fyra oavgjorda matcher av sex möjliga som Levante åker till formsvaga och kaosartiga Barcelona och förhoppningen är att man kan stå emot såpass bra igen. De har stora möjligheter att skrälla i detta möte. Det är visserligen en säsong utan trepoängare såhär långt, men förhoppningsvis har man gjort läxan likt tidigare möten.

Jag spelar på Levante +1,5 (Asian Handicap) till 1,75 @ Unibet.

  • Match: Barcelona – Levante
  • Spel: Levante +1,5 (AH)
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 25/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar