Barcelona – Levante

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Barcelona är andraplacerade och Levante gästar här under söndagskvällen. Viktiga poäng på spel för hemmalaget, eftersom laget har halkat efter i titelfajten. Quique Setién anlände till Barcelona inför ligamötet mot Granada, relativt nyligen. I början såg spelet halvknackigt ut, laget spelade med otroligt mycket bollinnehav men det ledde inte till särskilt mycket. Nya spelet har dock förbättrats.

Levante beger sig till Katalonien för att spela den tuffaste bortamatchen för säsongen och det bådar inte gott för laget. Gästerna kommer med en usel form gör heller inte saken bättre. Levante har tre raka förluster i ligan, där man bland annat fått erkänna sig besegrade på hemmaplan mot Alavés och nu senast fick man gå tomhänta när man gästade nykomlingarna Osasuna.

Jag spelar på Barcelona -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,45 @ bet365.

  • Match: Barcelona – Levante
  • Spel: Barcelona -1,5 (AH)
  • Odds: 1,45 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 2/2