Alaves – Levante

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Alaves var med i diskussionerna som en av höstsäsongens överraskningar. De stod för en fin fotboll och slogs om topp fem-placeringarna under en lång period. Något som från Alaves håll säkerligen kommer ses som höjdpunkten på säsongen. Spelet har nämligen inte varit särskilt övertygande under senaste tiden. ”Babazorros” står vinstfria på fyra raka matcher. Kvällens match blir förmodligen målsnål.

Levante lider även de av liknande problem där offensiven inte heller varit på topp under flera matcher. Laget har på sina fem senaste ligamatcher gått ifrån fyra möten mållösa och Levantes två ynka mål kom i hemmasegern mot Valladolid, detta har även slutat i att de förlorat tre av de senaste fem matcherna. Levante kommer in i matchen från en mållös tillställning mot Getafe.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,90 @ bet365.

  • Match: Alaves – Levante
  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 11/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar