Alaves – Leganes

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Alaves har börjat prestera under senaste tiden. Inte minst på hemmaplan där man under denna säsong sällan har förlorat. Alaves placerar sig numera en bit ovanför nedflyttningstrecket, närmare bestämt på femtondeplatsen i Primera Division. De har kammat hem fem vinster, kryssat tre och förlorat åtta, på 16 spelade matcher. Samtidigt ska man komma ihåg att spanska seriespelet är väldigt jämnt.

Leganes hittas istället på nästjumboplats. Det har inte gått som önskat. Resultaten har uteblivit och man har knappt gett någon skymt av fint spel eller något att bygga vidare på. De har inte stått för någon bra säsong överlag. På bortaplan har de varit långtifrån godkända. Vid spel på bortagräs har man kryssat två och förlorat fem, vilket betyder att ett spel på kryss eller seger till motståndaren har suttit i alla dessa.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,41 @ Unibet.

  • Match: Alaves – Leganes
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,41 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 13/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar