Espanyol – Leganes

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Espanyols har tappat tabellplaceringar med oroväckande fart efter sex uppradade förluster. Innan dess var situationen lovande. Laget sniffande på Europaplatserna. Gäller för laget att återhitta formen, fixa ett par bättre resultat och ta det därifrån. Annars kan Joan Francesc Ferrer Sicilia sitta lös som tränare. Normalt är Espanyol snäppet bättre än gästerna, men för tillfället är formen katastrofal.

Leganes har istället studsat uppåt och vunnit mark de senaste månaderna. Senaste förlusten kom också i slutet av oktober förra året och sedan dess har sju matcher avverkats: två vunna och fem kryss. Ändå är det just bortalaget som sitter mest illa till, ett par platser och pinnar under Espanyol. Avståndet till bottentrion är på blott tre poäng, så ännu finns det inte möjlighet till att slappna av.

Jag spelar på Leganes +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,88 @ bet365.

  • Match: Espanyol – Leganes
  • Speltips: Leganes +0,5 (AH)
  • Odds: 1,88 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 4/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar