Villarreal – Espanyol

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Villarreal återfinns först på nedflyttningsplats i Primera Division, närmare bestämt artondeplatsen. Dem har naturligtvis inte förmått att leverera. Samtidigt har laget endast vunnit tre av 18 matcher i ligaspelet under nuvarande säsong. Inför denna tillställning har Submarinos kryssat tre raka matcher. Sett till motstånden är detta kanske inte fy skam. För stor optimism bör dock inte finnas.

Espanyol står desto starkare. Snarare varit ett positivt utropstecken. Placerade åtta i serien och är också med i racet om Europaplatserna. Före årsskiftet hamnade gästerna i en mindre dipp, torskade tre raka matcher och därför var det skönt att kunna inkassera en ny trea i förra veckans möte med Leganes (1-0). Gästerna har chansen att satsa på cupen, fastän Europastriden såklart är prioriterad.

Jag spelar på Espanyol +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,80 @ bet365.

  • Match: Villarreal – Espanyol
  • Speltips: Espanyol +0,5 (AH)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 9/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar