Vallecano – Leganes

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Rayo Vallecano återfinns på nedflyttningsplats med endast 23 inspelade poäng på 21 matcher. Laget är emellertid formstarka och har verkligen imponerat nu under dem senaste matcherna. Hemmalaget är samtidigt obesegrade i sina fem senaste matcher, varav fyra har slutat med seger. Vallecano kommer närmast från en 1–0-seger över Deportivo Alavés på bortaplan. Här bör de gå för ytterligare en seger.

Leganes har även dem haft det jobbigt under den första halvan av säsongen. Faktum är att gästerna har lika många poäng som kvällens motståndare, men men en bättre målskillnad. Minst nio hörnor är vad det behöver bli i matchen. Det är ett spel som suttit i Vallecanos fyra senaste matcher. Samtidigt har det blivit över 8,5 hörnor i sex av Leganes åtta senaste matcher. Mycket tyder på en offensiv match.

Jag spelar på över 8,5 hörnor till 1,64 @ Unibet.

  • Match: Vallecano – Leganes
  • Speltips: Över 8,5 hörnor
  • Odds: 1,64 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 4/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!