Vallecano – Leganes

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Rayo Vallecano återfinns på nedflyttningsplats med endast 23 inspelade poäng på 21 matcher. Laget är emellertid formstarka och har verkligen imponerat nu under dem senaste matcherna. Hemmalaget är samtidigt obesegrade i sina fem senaste matcher, varav fyra har slutat med seger. Vallecano kommer närmast från en 1–0-seger över Deportivo Alavés på bortaplan. Här bör de gå för ytterligare en seger.

Leganes har även dem haft det jobbigt under den första halvan av säsongen. Faktum är att gästerna har lika många poäng som kvällens motståndare, men men en bättre målskillnad. Minst nio hörnor är vad det behöver bli i matchen. Det är ett spel som suttit i Vallecanos fyra senaste matcher. Samtidigt har det blivit över 8,5 hörnor i sex av Leganes åtta senaste matcher. Mycket tyder på en offensiv match.

Jag spelar på över 8,5 hörnor till 1,64 @ Unibet.

  • Match: Vallecano – Leganes
  • Speltips: Över 8,5 hörnor
  • Odds: 1,64 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 4/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar