Hertha Berlin – Bayern

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Hertha Berlin hittas i mittenskiktet av Bundesliga efter 20 spelade omgångar. Dess Europamöjligheter är emellertid fortsatt väldigt goda. Bakom Bundesligas topp tre och även toppkvartetten är det alltjämt öppet race mellan flertal konkurrenter om Europa League-biljetterna. Berlin åkte på en torsk hemma mot Wolfsburg i helgen och känner viss bitterhet över det, men normalt sätt är de starka hemma.

Bayern Münchens dominans över den tyska klubbfotbollen ser ut att luckras upp. Detta understryks av att de är placerade på tredjeplatsen i Bundesliga och har ett betydande avstånd att hämta in på ettan Dortmund. Häromdagen tappades dessutom 1-0, som slutade med en 1-3-förlust i den andra halvleken när Bayer Leverkusen besöktes. Varningssignalerna har höjts. Detta kan faktiskt bli en tight match.

Jag spelar på Hertha Berlin +1,5 mål (Asian Handicap) till 1,93 @ bet365.

  • Match: Herta Berlin – Bayern
  • Speltips: Herta Berlin +1,5 (AH)
  • Odds: 1,93 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 6/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar