Bilbao – Barcelona

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Athletic Bilbao hittas på tolfteplatsen i förstadivisionen med 26 inspelade poäng på 22 omgångar. Laget har långt ifrån imponerat under hösten och dess inledning på säsongen kan beskrivas som ganska svag. Klubben har trots den tröga inledningen börjat klättra och endast förlorat i tre av de tolv senaste matcherna. Hemmalagets Gaizka Garitanos stora bekymmer är målproduktionen.

Barcelona visar att laget är starkast i Spanien och toppar ligan med 6 poäng efter 22 omgångar. Det har varit en ovanlig höstsäsong i La Liga där det finns många topptippade lag som underpresterat. Barca tar med sig sin fina säsong 17/18 och har under höstsäsongen enbart förlorat två matcher. Nu kommer de till kvällens möte med åtta vinster på sina nio senaste, poängtappet kom i matchen mot Valencia.

Jag spelar på raka tvåan till 1,72 @ NordicBet.

  • Match: Bilbao – Barcelona
  • Speltips: Barcelona (2)
  • Odds: 1,72 @ NordicBet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 10/2

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar