Bilbao – Barcelona

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Athletic Bilbao jagar semifinalplats i cupspelet när hemmaklubben under torsdag, välkomnar Barcelona till norra Spanien. Naturligtvis fördel med hemmaplan, inte bara pga. Camp Nou är en mardrömsarena att spela på, men även med tanke på att Bilbao är ruskigt svårspelade på San Mamés. Endast två matcher har förlorats där i ligaspelet ända sedan säsongsstart, trots att de spelat elva hemmamatcher.

Barcelona har Antoine Griezmann att tacka för att man ens är kvar i denna turneringen. När man, som storfavoriter, ställdes på bortaplan mot Ibiza såg det länge ut som att man skulle åka ur Copa del Rey, innan Griezmann nätade två gånger och avancemang kunde säkras. Barcelona har varit ett helt annat lag på hemmaplan i jämförelse med på resande fot, man har bara vunnit fyra bortamatcher.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Bilbao – Barcelona
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 6/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar