Barcelona – Bilbao

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Barcelona och Bilbao gör upp om första serietiteln när klubbarna under söndagen spelar final i cupen. Semifinalerna i supercupen bjöd på underhållning. Barcelona, besegrade Sociedad och Bilbao, skrällde mot Real Madrid. Idag lär Barcelona vara komma hungriga. Barca gick utan titel förra säsongen, och även om cupen inte är den mest prestigefyllda trofén, är det något Barcelona verkligen behöver.

Bilbao sparkade tränare Garitano efter vinsten mot Elche, och in kom Marcelino. Laget har bara hunnit spela två matcher under sin nya tränare men det har sett bra ut hittills, inte minst när man besegrade Real Madrid med 2-1. Innan dess stötte man på just Barcelona, och då bjöds vi på underhållning med fem mål totalt. Skulle Barcelona gå segrande efter fulltid blir det sannolikt med ett uddamål.

Jag spelar på Bilbao +1,5 till 1,46 @ Unibet.

  • Match: Barcelona – Bilbao
  • Spel: Bilbao +1,5 mål
  • Odds: 1,46 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 17/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar