Villarreal – Sevilla

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Villarreal brukar vanligtvis tillhöra topplagen som krigar om Europaplatserna, men denna säsongen har varit katastrofal och hemmalaget riskerar istället att ramla ur högstaligan. Varken på hemma- eller bortaplan, får Amarillos spelet att lossna och även om potentialen är större än vad som visats får man emellertid bedöma laget utifrån vad som presterats. Lagets insats mot Sporting senast var positiv.

Sevilla spelade Europafotboll i veckan och stod för en praktinsats och vann med 0-1 över den italienska storklubben Lazio. Detta satt extra bra på sin plats efter tre mindre lyckade insatser efter varandra; ett knappt kryss mot Eibar och förluster mot Celta Vigo samt Barcelona. I Primera Division är huvudspåret att säkra den Champions League-plats som nu innehas, som fyra. Getafe och Alavés jagar.

Jag spelar på Sevilla +0 mål (Asian Handicap) till 2,02 @ Bethard.

  • Match: Villarreal – Sevilla
  • Speltips: Sevilla +0 (AH)
  • Odds: 2,02 @ Bethard
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 18:30, 17/2

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar