Sheffield W – Sheffield U

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sheffield Wednesday har inte haft någon jättebra säsong. Wednesday återfinns på fjortondeplatsen och det säger något om klubbens situation i Championship. Skall dock tilläggas att det endast skiljer sju poäng upp till Bristol som för tillfället hittas på sista playoff-platsen. Motivationen hos hemmalaget bör vara toppad. Dem har ju dessutom fortfarande chansen att plocka en plats till det engelska finrummet.

Sheffield United har stått för en stark säsong. Laget återfinns på en tredjeplats i tabellen och man är i allra högsta grad med och utmanar om direktplatserna till Premier League. Vid seger här går man upp på en delad andraplats, men det är verkligen ingen lätt uppgift som väntar under måndagskvällen. Wednesdays hemmastyrka går såklart inte att blunda för inför kvällens derby.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,75 @ bet365.

  • Match: Sheffield W – Sheffield U
  • Speltips: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 4/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar