Southampton – Sheffield U

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Southampton fortsätter imponera och återgick till vinnarspåret efter dess snöpliga förlust, hemma mot Manchester United. Southampton har goda chanser att utöka segerraden när seriens sämsta lag, gästar. Saints ska plocka trepoängaren, annars tillhör dem inte övre tabellskiktet. Man har alla förutsättningar som behövs för att segra här när spelarna har form och lagets spets, är också bra i skrivande stund.

Sheffield Uniteds mardrömsstart fortsätter. Southampton är ett av ligans formstarkaste lag och det blir såklart en hård nöt att knäcka den här söndagen. Sheffield kommer dessutom från sex raka förluster och en jumboplacering i ryggen. Det är ingen lätt säsong för Sheffield, som var så bra ifjol. Så sent som i juli besökte man Southampton och även då fick laget stryk med siffror som talar om vart de står.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ bet365.

  • Match: Southampton – Sheffield U
  • Spel: Southampton (1)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 13:00, 13/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!