Sheffield U – West Ham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sheffield United var nykomlingar i Premier League förra säsongen och klubben såg väldigt bekväma ut i högstaligan och presterade över förväntningarna. Trots lagets begränsade spelartrupp, lyckades Chris Wilder, skapa ett svårslaget lag. Sedan den nya säsongen drog igång har vi inte alls känt igen Wilders mannar. Sheffield United har varit urusla, och återfinns för tillfället på förödande jumboplatsen.

West Ham United hittas på tolfteplatsen i den nuvarande ligatabellen. David Moyes har väckt West Ham till liv igen genom att sätta grunden i försvaret som den viktigaste faktorn. En fembackslinje och ett lågt försvarsspel har varit framgången till deras elva inspelade poäng den här säsongen. Gästerna kommer senast ifrån en tung 1-0-seger över nykomlingen Fulham. West Ham har en klart bättre form.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,40 @ bet365.

  • Match: Sheffield U – West Ham
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,40 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 22/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar