Sheffield United – Chelsea

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Sheffield United kryssade mot Aston Villa. Därefter förlorade laget mot Newcastle (3-0) och Manchester United (3-0) och blev sen utskickade ur FA-cupen av Arsenal. Det verkade som om uppehållet skulle stoppa Sheffield United i jakten på Europa, men förhoppningarna lever vidare. Detta efter att ha brutit mardrömssviten med besegra Tottenham, sedan spela oavgjort mot Burnley och nu senast slå Wolves.

Chelsea räknas som favoriter i denna match. Formen är fantastisk och de har vinster över motståndare som Leicester City samt Manchester City färskt i minnet. Varit, i alla fall nära på, briljanta i merparten av matcherna. Men Sheffield United på Bramall Lane har visats vara en brutalt tuff uppgift för flera av Premier League-lagen och nu har uppstickaren hittat formen igen.

Jag spelar på Sheffield U +1,0 mål (Asian Handicap) till 1,83 @ bethard.

  • Match: Sheffield U – Chelsea
  • Spel: Sheffield +1,0 (AH)
  • Odds: 1,83 @ bethard
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:30, 11/7

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!