West Ham – Sheffield U

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

West Ham har överraskat många efter halva Premier League-säsongen. Hammers har efter 23 spelade ligamatcher tagit lika många poäng som Chelsea. Laget ligger dessutom före andra storklubbar som Arsenal och Tottenham. Dess sjätteplats är otroligt imponerande och många hoppas att klubben kan fortsätta med dess fina form. Det blir spännande att följa klubben i en tight strid nu framöver.

Sheffield United hade en urusel start på säsongen och var totalt chanslösa i flera matcher. Deras dystra start har sedan fortsatt och Sheffield har cementerat sig på jumboplatsen. Efter årsskiftet har laget höjt sig en aning och tagit några oväntade trepoängare. Därmed har avståndet upp till säker mark minskat, men det är fortfarande en väldigt lång väg kvar. Sheffield har hela tolv poäng upp till säker mark.

Jag spelar på raka ettan till 1,81 @ betsson.

  • Match: West Ham – Sheffield U
  • Spel: West Ham (1)
  • Odds: 1,81 @ betsson
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 15/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!