Sheffield U – West Ham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sheffield United har naturligtvis ett mål att knappa in på konkurrenterna ovanför, i Europaområdet. Att hemmalaget fortfarande står starka i tabellen, är en fantastisk prestation av tränare Wilder och hans spelare från bottentippade nykomlingar, till aspiranter för Europaspel. Före söndagens knappa 2-1-seger i FA-cupen, åkte laget dock på två förluster, 0-2 i baken mot såväl Liverpool som Manchester City.

West Ham har varit nere och snuddat på botten under hela säsongen, men vissa ljuspunkter finns ändå. Och mer att hämta ur spelarna finns. FA-cupen är de, liksom motståndarna, vidare i efter en 2-0-seger borta över Gillingham. Lite småknöligt över 90 minuter, men man lyckades med det som skulle lyckas med. Det följde upp en 4-0-kross av Bournemouth under nyårsdagen.

Jag spelar på West Ham +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,98 @ bethard.

  • Match: Sheffield U – West Ham
  • Spel: West Ham +0,5 (AH)
  • Odds: 1,98 @ bethard
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 10/1

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar