Brighton – Sheffield U

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Brighton är pressade att börja vinna fler matcher. Hemmalaget har bara vunnit två seriematcher denna säsongen, och när tabelljumbon Sheffield står för motståndet, lär hemmalaget, inte nöja sig med något annat än trepoängaren. Fulham, också en bottenkonkurrent, stod för motståndet i onsdags. Det mötet slutade mållöst. Dem står därför på elva poäng, och bottenlagen börjar nu komma ifatt laget.

Sheffield Uniteds situation är klart mycket värre. Det mesta går emot tabelljumbon och det tror jag det kommer göra även här. Man svarade för en fin insats då de fick med sig 1-1 i mötet mot Liverpool men därefter förlorade man mot både Southampton och Leicester. I de två senaste matcherna har man gått mållösa och vad gäller offensiven vill det till att man höjer sig i den här matchen.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ NordicBet.

  • Match: Brighton – Sheffield U
  • Spel: Brighton (1)
  • Odds: 1,80 @ NordicBet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 13:00, 20/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar