Rotherham – Aston Villa

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Rotherham gästas av den anrika klubben Aston villa. Hemmalaget befinner sig just nu i det förödande bottensträsket. Millers har i skrivande stund 39 poäng efter 40 spelade omgångar. Rotherham har tagit majoriteten av poängen i hemmaborgen, men ikväll väntar en otroligt tuff uppgift när Aston Villas heta offensiv kommer på besök. Senast klubbarna drabbades samman, segrade ”lejonen” med 2-0.

Aston Villa är inne i sin bästa form på väldigt länge. Laget som brukar bjuda på varierande prestationer, har verkligen hittat formen i ett viktigt skede av säsongen. De har nämligen vunnit sex raka matcher, där flera av dem har varit väldigt övertygande vinster. Senast vann laget med 1-3 mot Sheffield Wednesday, där skyttekungen Tammy Abraham återigen dök upp i målprotokollet. En bortaseger känns trolig.

Jag spelar på raka tvåan till 1,74 @ ComeOn.

  • Match: Rotherham – Aston Villa
  • Spel: Aston Villa (2)
  • Odds: 1,74 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 10/4

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar