Barcelona – Man United

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Barcelona dominerade spelet och skapade mest på Old Trafford. Klubben lyckades hålla borta kvällens gäster, Manchester United och motståndarna, hade dessutom noll skott på mål. Naturligtvis en lyckad match i Barcelonaögon. Man lyckades med taktiken och fick dessutom ett bra resultat. Det skall mycket till för att laget tappar detta. Barcelona bör ses som en favorit till Champions League-titeln.

Manchester United fick mest spela utan boll senast och Barcelona styrde som väntat spelet. Det lär inte bli annorlunda ikväll. United vill nog bara göra sitt jobb ännu bättre i returen och hoppas på att lyckas i omställningarna. Effektiviteten kommer behövas vara på topp. Engelsmännen kommer till mötet med bra självförtroende trots förlusten och United vilade spelare i helgen när man vann i ligan.

Jag spelar på under 3,5 mål till 1,71 @ Svenska Spel.

  • Match: Barcelona – Man United
  • Spel: Under 3,5 mål
  • Odds: 1,71 @ Svenska Spel
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 16/4

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar