West Ham – Leicester

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

West Ham har varit skickliga på hemmaplan under den nuvarande säsongen. Bara Everton och Wolves har presterat bättre (topp 6-lagen exkluderade). Hemmalaget spelar för att lyckas placera sig på den övre halvan av tabellen, något man absolut borde kunna lyckas med. Hammers har emellertid presterat väldigt ojämnt under hela säsongen. För tillfället befinner sig laget i en långvarig formsvacka.

Leicester har gjort en helt klart godkänd säsong hittills. De huserar just nu på sjundeplats, precis bakom topp 6-lagen i Premier League. Att man ska lyckas hålla denna plats är dock rätt osannolikt. Laget har ett otroligt tufft schema framför sig i de sista omgångarna. Man ställs mot Chelsea, Arsenal och Manchester City i de tre sista matcherna. Tre pinnar här är avgörande om man vill behålla sjundeplatsen.

Jag spelar på Leicester Draw No Bet till 1,70 @ Unibet.

  • Match: West Ham – Leicester
  • Spel: Leicester DnB
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 20/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar