Atlético – Sevilla

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Atlético Madrid är klara för Champions League-spel nästa säsong med återstående två ligaomgångar. Med stor sannolikhet blir det andraplats för hemmalaget. Detta rivalmöte har starka hattendenser och passar dem som gillar den fysiska aspekten av fotboll. Detta är dessutom två av dem mer fysiskt spelande lagen i Spanien, där Atletico Madrid på hemmaplan, brukar spela väldigt intensivt.

Sevilla placerar sig just nu på femteplats och har tre poäng upp till Getafe på den sista CL-platsen och måste nästan plocka tre poäng ikväll. De flesta som är vana fotbollstittare, vet också att spansk fotboll generellt sett har en betydligt lägre tröskel för varningar. Därför tenderar det att hagla kort i hatmatcher som El Clasico och olika derbyn. Domarna delar ut kort för att kontrollera matcherna.

Jag spelar på över 5,5 kort till 2,08 @ Unibet.

  • Match: Atlético – Sevilla
  • Spel: Över 5,5 kort
  • Odds: 2,08 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 12/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar