Atlético – Valencia

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Atlético Madrid gästas av Valencia på Estadio Wanda Metropolitano, ikväll. Atlético befinner sig just nu på tredjeplatsen i tabellen. Trots placeringen är nog inte Diego Simeone helt nöjd. Laget har redan haft några matcher som dominerats, men inte lyckats hitta nätet framåt. Diego Simeone prioriterar ett väldigt starkt försvarsspel. Emellertid har maskineriet hackat i Atléticos offensiv.

Valencia besitter tre poäng färre än hemmalaget. Trots detta placerar de sig på åttondeplats i tabellen. Bortalaget hade en tuff start i ligan och lyckades endast vinna en av deras sex första ligamatcher. Men sedan har gästerna ryckt upp sig och vunnit två raka matcher. Parejo spelar en viktig roll centralt på mittfältet och har stått för fyra ligamål den här säsongen. Men nu väntar Atleticos backlinje.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,75 @ Svenska Spel.

  • Match: Atlético – Valencia
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,75 @ Svenska Spel
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 16:00, 19/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar