Deportivo – Malaga

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Deportivo lyckades knipa den sista playoff-platsen efter en mycket hård kamp med konkurrenten Cadiz, som kollapsat på sistone med förluster mot Extremadura och Sporting Gijon. Hemmalaget prioriterade defensiven under slutskedet. Laget satte samtidigt stort hopp till vassa omställningar. Ett minst sagt lyckat recept. Deras tre sista matcher slutade med sju poäng och tre hållna nollor. Ett bra facit.

Malaga är heta för tillfället. Man tog tredjeplatsen och playoff-chanserna sattes aldrig riktigt under stort hot. De avslutade säsongen med fyra raka vinster och elva mål lyckades gästerna producera på de fyra avslutande matcherna, samtidigt som man endast släppte in två baljor. Malaga har gått under 2,5-linan i 27 av 42 matcher den här säsongenDeportivo har i sin tur gått under samma lina i 29 av 42 matcher.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,48 @ betway.

  • Match: Deportivo – Malaga
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,48 @ betway
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 12/6

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar