Palmeiras – Avai

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Palmeiras placerar sig på förstaplatsen i brasilianska högstaligan efter sju matcher. Hemmalaget vann ligaspelet komfortabelt i fjol och fortsätter leverera även under denna säsongen. Faktum är att klubben har två pinnar till Santos på andraplatsen, trots en match mindre spelad. De besegrade andraplacerade Santos med 4-0, och kör över motståndarna i Brasilien. De är just nu obesegrade efter sju omgångar.

Avai åkte olyckligt nog ur brasiliens högstadivision för ett par år sedan. Efter att ha kämpat på väl i fjol lyckades man säkra återkomsten till Serie A. Laget har dock mötts av en rejäl käftsmäll i de inledande omgångarna. Med noll segrar på åtta spelade matcher, hittas dem sist i tabellen med sina fyra poäng. Målskyttet har sett oerhört blekt ut i samtliga matcher. Laget har endast mäktat med 4 mål hittills.

Jag spelar på Palmeiras -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,77 @ Svenska Spel.

  • Match: Palmeiras – Avai
  • Spel: Palmeiras -1,5 (AH)
  • Odds: 1,77 @ Svenska Spel
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 14/6

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar