Brasilien – Argentina

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Brasilien har en sprudlande och kreativt offensiv som kryllar av världsstjärnor. När lagets prestationer summeras, så är det dock defensiven som sticker ut. Brasiliens anfallsspel har emellanåt haft lite grus i maskineriet. I mittbackslåset, hittas Thago Silva och Marquinhos som spelat flertalet matcher bredvid varandra. Tillsammans har laget inte släppt in ett enda mål på hela turneringen.

Argentina brukar också associeras med en fantastiskt spets framåt snarare än ett stabilt försvarsspel. Det gör man i mångt och mycket fortfarande, men det har som vanligt varit en del problem med att få till alla världsstjärnorna att dra åt samma håll. Sedan man övergav trebackslinjen har försvarsspelet höjts några rejäla hack och man flyttar ned betydligt mer folk i defensiven än man gjorde tidigare.

Jag spelar på under 2,5 mål 1,62 @ bethard.

  • Match: Brasilien – Argentina
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,62 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:30, 3/7

SpelbolagBonusLänk
Bethard500 krSpela här!