Granada – Sevilla

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Granada tillbringade förra säsongen i den spanska andradivisionen, men efter den strålande säsongen, har Granada nu flyttats upp till högstaligan. Efter en godkänd försäsong ställdes man direkt mot relativt tufft motstånd,Villarreal, i en match där man kan hämta mycket positivt, men även mycket negativt. Premiärmatchen blev svängig, där de i slutändan delade på poängen med fyra mål vardera.

Sevilla stod för en godkänd säsong i fjol. Man lyckades inte ta en Champions League-plats utan fick nöja sig med spel i Europa League. Toppstriden var otroligt tuff där både Valencia, Getafe och Sevilla jagade en placering inom topp fyra. Sevilla har nu förstärkt sin trupp genom bland annat anfallaren Luuk De Jong från PSV. En intressant värvning som definitivt kan göra avtryck.

Jag spelar på raka tvåan till 2,00 @ bethard.

  • Match: Granada – Sevilla
  • Spel: Sevilla (2)
  • Odds: 2,00 @ bethard
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:00, 23/8

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar