Real Betis – Granada

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Real Betis hittas på trettondeplatsen i spanska högstadivisionen. En placering som med tio omgångar kvar, innebär att klubben varken kommer kriga i bottenstriden eller slåss om topplaceringarna. Dess spelschema har samtidigt varit otroligt tufft. Närmast ställdes laget mot ligasexan tillika ärkerivalen Sevilla och innan det hade de två tuffa matcher mot Real Madrid och Valencia.

Granada fick en drömstart på återstarten av La Liga när man besegrade ligafemman Getafe med 2-1. Imponerande seger och starkt att Granada lyckades göra två mål mot ett riktigt bra lag. När man tar emot Betis på måndag ska det bli kul att se Granadas offensiv. De tre inspelade poängen närmast innebär att Granada inför måndagens match placerar sig på en niondeplats i tabellen.

Jag spelar på över 2,0 mål (Asian Handicap) till 1,53 @ bethard.

  • Match: Real Betis – Granada
  • Spel: Över 2,0 mål (AH)
  • Odds: 1,53 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 22:00, 15/6

SpelbolagBonusLänk
Bethard500 krSpela här!