Sevilla – Real Betis

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sevillas imponerande säsong, innebär en tredjeplats, när klubben kommer tillbaka från uppehållet. Sevilla har tidigare säsonger, varit nästan omöjliga att besegra på hemmaplan, vilket man inte lyckats få fram under nuvarande säsong trots att man gått såpass starkt. Hemmaspelet skall vara den bidragande orsaken till att klubben tar mycket poäng, vilket troligen kommer med tiden.

Real Betis ojämna form har tydligt bevisat tabellplaceringen denna säsong. Betis har haft en makalöst dålig form på bortaplan, vilket har lett till att poängen inte är tillräckliga för att utmana högre. Laget har bara lyckats vinna en bortamatch av tretton möjliga den här säsongen, vilket tyder på en mycket svag känsla. När omstarten är här söker man givetvis revansch på det sättet.

Jag spelar på raka ettan till 1,87 @ Unibet.

  • Match: Sevilla – Real Betis
  • Spel: Sevilla (1)
  • Odds: 1,87 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 22:00, 11/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar